szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az oldalunkon már bemutatott lemezelőzetes dalhoz egészen különleges klip készült.

Mint arról már korábban hírt adtunk, a Coldplay új lemeze, az A Head Full of Dreams december 4-én jelenik meg. A zenekar november 6-án mutatta be az első dalt az albumról. Ahogy akkor elmondtuk „az Adventure Of a Lifetime című szám elég meglepő lehet azoknak, akik szomorú, lassú, stadionokban is együtt énekelhető számot vártak Chris Martinéktól. Az új dal ugyanis klasszikus diszkó, amelyben nyoma sincs az előző lemezt uraló lehangoltságnak”.

A fifikás gerillakampánnyal és néhány napja egy pörgős Instagram-rohammal beharangozott új lemezről azóta kiderült, hogy Noel Gallagher gitározik, Beyoncé és Chris Martin exneje, Gwyneth Paltrow pedig énekel rajta, mi több utóbbi szöveget írt az albumra, melynek címadó dalában egyébként az amerikai elnök, Barack Obama hangját is hallhatjuk majd.

Most pedig itt az Adventures Of a Lifetime egészen különleges CGI-technikával elkészített új klipje, melyben a zenekar tagjai őserdei majmokként jelennek meg. A klipet a zenekar először Facebook-oldalán osztotta meg.

Coldplay - Adventure Of A Lifetime (Official video)

Here it is! The full video for Adventure Of A Lifetime, the first single from the new album, A Head Full Of Dreams (out December 4).

Posted by Coldplay on Friday, 27 November 2015

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hétköznapi autók, csúcstechnológiával – ma már ez az alap

Hétköznapi autók, csúcstechnológiával – ma már ez az alap

Rogán Antal: Nem azért foglalkoztunk a menekültekkel, mert fontosnak tartottuk, hanem mert erőltették

Rogán Antal: Nem azért foglalkoztunk a menekültekkel, mert fontosnak tartottuk, hanem mert erőltették

Müller Cecília: Majka jelképpé vált

Müller Cecília: Majka jelképpé vált