szerző:
hvg.hu

Szinte brandet csinált az RTL Klub abból, hogy azzal húzza a nézőit, vajon leadják-e az ünnepek alatt a Macaulay Culkin-klasszikust. Az új promóból a válasz is kiderül

Miután néhány éve kisebb népharaggal kellett szembenéznie az RTL Klubnak, amiért egyszer nem adták le karácsonykor a Reszkessetek, betörők! című, már klasszikusnak számító családi filmet, a csatorna évről-évre játszadozik a nézőivel: vajon idén műsorra tűzik-e a filmet.

Egy új promóban Kolosi Pétert, a csatorna programigazgatóját láthatjuk az irodájában, miközben az RTL Klub műsorvezetői (Sebestyén Balázs és Lilu) zaklatják őt üzenetben, hogy lesz-e karácsonykor Reszkessetek, betörők. A videó végén a válasz is kiderül.

Az egyszerűség kedvéért: igen, a két Macaulay Culkinnal készült epizódot, valamint a gagyi, csak nevében Reszkessetek, betörők harmadik részt is leadják, december 24. és 26. között.

Ha kíváncsi, az elmúlt húsz évben mi történt a film főbb szereplőivel, a jubileumra készített cikkünkben elolvashatja.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!