szerző:
hvg.hu

A „Szegedi Kovács Ákos Fanclub” arra hívta fel a figyelmet, hogy a zenész nem sorolta fel a nők feladatai közt, hogy az ő koncertjeit látogassák. Ezért arra biztatták a női rajongókat, hogy váltsák vissza a koncertjegyeiket. A "dalcsináló úr" menedzsmentje érdekes levelezésbe kezdett a klubbal.

Mint hétfőn megírtuk, Kovács Ákos – Kövér László után – szintén kifejtette véleményét a nők szerepéről, többek között azt mondta, a nőknek nem az a dolga, hogy ugyanannyit keressenek, mint a férfiak, hanem „a női princípiumot beteljesíteni… Hogy mondjuk, valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni. Anyának lenni”.

A 24.hu információi szerint ennek nyomán a Szegedi Kovács Ákos Fanclub arra hívta fel a figyelmet, hogy a zenész által a nők feladataként meghatározott dolgok között nem szerepel az, hogy az ő koncertjét látogassák. Ezért csináltak egy Facebook-eseményt, amiben arra biztatják azokat a nőket, akik már vettek jegyet Ákos Aréna-béli koncertjére, hogy váltsák vissza, ha már úgysem mehetnek el.

©

Ákos menedzsmentje rögtön lépett és az oldal megszüntetésére kérte a klubot, továbbá, hogy fejezzék be ”Ákos nevének, arcmásának jogosulatlan felhasználását nyilvánvalóan rosszindulatú, lejárató jellegű célokra”.

A szegediek válaszoltak a kérésre: „Én is üdvözlöm önt. Ákos arcmását levettem, mert nem jó nézni. Azt hiszem, a megmaradt tartalomban keresve se találnék jogsértést. Remélem sikerült ezzel megnyugtatnom önt, és foglalkozhat azzal, amivel egy asszonynak ilyen késői órán foglalkozni kell”.

Ezután kissé eldurvul a vita, ezt itt követhetik. Annyit elárulunk, hogy a végén a menedzser kifakadt: „Inkább a saját életeddel foglalkozz!”, s ebben egyetértés mutatkozott a két fél között, mert a válasz a következő volt: „Ez egy jó ötlet. Mindenki foglalkozzon a saját életével!”.

A hölgyek körében – a közösségi oldalak tanúsága szerint – a jegyek visszaváltásának ötlete a szegedi kezdeményezéstől függetlenül is terjed. De vannak más javaslatok is. A szegediek oldalán azt írja egy érintett, hogy neki nem tetszik a visszaváltás ötlete, főleg féláron. "Hogy odavesszen a pénz, amiért az uram annyit dolgozott? Javaslom, asszonytestvéreim az úrban, inkább ajándékozzuk oda a jegyeket férfiaknak. Ők egész nap keményen dolgoznak, míg mi a gyerekekkel, ööö unokákkal pihenünk otthon. Igazán rájuk fér a kikapcsolódás, egy haverokkal töltött sörgőzös este. És mi legalább addig is otthon lehetünk az utódokkal!"

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
132 ezer forint különbség is lehet a bolti eladók fizetése között

132 ezer forint különbség is lehet a bolti eladók fizetése között

Sokak életét könnyítheti meg az Office legújabb frissítése

Sokak életét könnyítheti meg az Office legújabb frissítése

Nagyot fog nézni a Facebook fejlesztését látva, tiszta sci-fi

Nagyot fog nézni a Facebook fejlesztését látva, tiszta sci-fi

Palvin Barbi elsápad: Instára költöznek a magyar börtönök

Palvin Barbi elsápad: Instára költöznek a magyar börtönök

Érdekes ötlet: a világ legismertebb szobrai promózzák a Samsung mosógépét

Érdekes ötlet: a világ legismertebb szobrai promózzák a Samsung mosógépét

20-25 fok lesz ma is

20-25 fok lesz ma is