szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az összes az IKO Produkció által gyártott műsort leveszi képernyőjéről az RTL Klub, megszűnik a Reflektor, a 8.08 Minden reggel és az Ízes élet is.

Három év után lekerül az RTL Klub képernyőjéről Pintér Adrienn, vagyis Ada, januártól pedig az összes az IKO Produkció által gyártott műsort is leveszik a képernyőről - írta a Blikk. Az RTL Klub erre reagálva közölte: a 8:08 Minden reggel, Ízes Élet és a Reflektor című műsorok jövőre már nem lesznek az RTL Klub képernyőjén, mivel a határozott idejű szerződésük lejárt, de lesz helyettük más, hazai gyártású program.

A felsorolt műsorokban szereplő képernyősök a beszállító cégekkel állnak szerződésben, így ők sem lesznek képernyőn - közölte a csatorna.

A Rákosi Tamás tulajdonában lévő IKO is a TV2-nek gyárt majd műsorokat (pl. az Édes Életet), mint ahogyan az egykori vezér, Dirk Gerkens is a TV2 új vezére lett. A csatorna tulajdonosi viszonyai még mindig nem tisztázottak, Andy Vajna és Fonyó Károly egyaránt küzd a TV2-ért.

Az IKO által gyártott műsorok közül néhányat már látni a TV2-n, a januártól megszűnő Reflektor, 8.08 Minden reggel és Ízes élet is csak azért húzhatta idáig a Blikk szerint, mert határozott idejű szerződésük volt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Európai Parlament: A közmédia egyes tagállamokban kormányzati propagandává silányult

Európai Parlament: A közmédia egyes tagállamokban kormányzati propagandává silányult

Sokkal kevesebben hozzák a pénzüket Magyarországra, mint tavasszal

Sokkal kevesebben hozzák a pénzüket Magyarországra, mint tavasszal

Negyvenen meghaltak egy buszbalesetben Brazíliában

Negyvenen meghaltak egy buszbalesetben Brazíliában