szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem áll szándékában a TV2-t ostorozni vagy haknizni a vele történtekkel a sajtóban, ezért inkább a nyilvánossághoz fordult a csatorna kirúgott munkatársa, hogy rövidre zárja a kérdést.

Vujity Tvrtko hivatalos Facebook-oldalán fordult a nyilvánossághoz, hogy tisztázza közte és a TV2 között kialakult helyzetet, ami a tévés múlt pénteki kirúgásában csúcsosodott ki. A csatorna vezetősége felől kiszivárgott információk szerint Vujity Tvrtko kezelhetetlen volt, ez volt tapasztalható közte és Berki Krisztián között kialakult vitának is.

A műsorvezető-riporter azonban azt szeretné, ha végre lecsengene az ügy, nem kíván mártír lenni, illetve nincs benne sem harag sem gyűlölet. Hogy tisztázza a helyzetet, megjegyzi, ő nem kívánt személyeskedni senkivel – köztük Berkivel –, szerinte évek óta hasonló álláspontot fogalmazott meg, egy "értékkülönbségről" beszél.

Megkeresték két szponzor is, akik támogatnák előadásait, Tvrtko elmondása szerint azért, mert úgy gondolják, hogy nekik az ő "értékrendje kell". Anyagi problémáktól nem tart, elmondása szerint nem élt eddig sem fényűző életet, stabil a háttere, egyúttal cáfolta azokat a pletykákat, hogy milliós szerződése lett volna a társaságnál. Jelenleg legnagyobb problémájának azt tartja, hogy melyik fiának a meccséről fog hiányozni.

A televíziózástól a jövőben sem zárkózik el, akár magyar, horvát vagy bosnyák nyelven.

Sziasztok!Szeretnék Nektek leírni pár gondolatot és néhány gyakorlatias dolgot, főleg azért, mert nem szeretném, ha ré...

Posted by Vujity Tvrtko official on Tuesday, March 1, 2016

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Így szigorodtak a járvány miatt bevezetett intézkedések tavaly óta

Így szigorodtak a járvány miatt bevezetett intézkedések tavaly óta

Őrizetbe került az olasz milliárdos húsmágnás, és az ügyvédje is

Őrizetbe került az olasz milliárdos húsmágnás, és az ügyvédje is

BKK-vezér: Nehéz úgy tervezni, hogy a kormányzati döntésekről nincs információnk

BKK-vezér: Nehéz úgy tervezni, hogy a kormányzati döntésekről nincs információnk