szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Blikk számolt be arról, hogy a csütörtöki Marina and The Diamonds-koncerten egy maszkos férfi keltett pánikot. A terrorgyanús férfiről ugyanakkor kiderült, csak egy külföldi rajongó, és a koncerten sem volt pánikhelyzet.

A Blikk drámai beszámolója szerint a koncert 20. percénél az első sorokban egy tetőtől talpig feketébe, öltözött, kapucnit viselő férfi jelent meg, arcán, vállain, és könyökein színes ragasztószalaggal tarkított maszkban. A tudósító szerint nem úgy tűnt róla, hogy élvezné a koncertet, végig egy telefont szorongatott a kezében. „Próbáltuk jól érezni magunkat, egészen addig, amíg a férfi meg nem fordult, és a torka elvágását imitálva el nem kezdte magát fotózni, az énekesnővel a háttérben” – számolt be a lap tudósítója, aki szerint sokan félelmükben el is hagyták a helyszínt.

A sztori, az Akvárium klub szerint egészen máshogy nézett ki, nagyjából annyi igaz, hogy volt koncert és azon egy hülye maszkos férfi is részt vett. Az Indexnek a klub munkatársai elmondták, hogy ez a férfi a zenekar egyik külföldi rajongója volt.

Nem távozott a közönség egynegyede a koncertről, és nem tört ki pánik. A maszkos férfiről a biztonságiak értesítették a színpadmestert, aki elindult, hogy beszéljen vele, de addigra már nem állt ott a színpad előtt, és csak a koncert után került elő. Angolul beszélt, és nagyon lelkes volt, a maszkot kifejezetten a zenekar énekesnőjének készítette, rajongásból.

Az persze, elképzelhető, hogy a Bataclan-merénylet után egy hülye viccet is féreértenek sokan, és valós félelem alakul ki egy ilyen fura alak feltűnésekor, de szerncsére most semmi okuk nem volt a rajongóknak megijedni.

A nagy ijedség után inkább nézzünk meg egy dalt Marináéktól:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt Rácz Sándor István 56-os szabadságharcos

Meghalt Rácz Sándor István 56-os szabadságharcos

Feltalálhat-e a mesterséges intelligencia, és ha igen, miért nem?

Feltalálhat-e a mesterséges intelligencia, és ha igen, miért nem?

Orbán: 3 millió beoltott

Orbán: 3 millió beoltott