szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Időjárás fronton várható az újítás, de Onyutha Juditot továbbra sem kell nélkülözniük a nézőknek.

Az ATV szeretne folyamatosan nyitni a fiatalabb generációk felé, melynek első lépésekén egyetemista időjósokat szerződtetett, akiket már márciusban megismerhet a nézőközönség.

Egész pontosan Gyurácz Eszter és Gesztesi Máté lesznek az ATV új képernyősei.

©

Gyurácz Eszter az ATV-n próbálja ki magát először képernyősként, munkájával párhuzamosan az ELTE Társadalomtudományi Karának első éves szociológia szakos hallgatója.

Gesztesi Máté neve ismerős lehet a tévénézők számára, hiszen számos műsorban, napi és heti sorozatban is szerepelt az elmúlt években, és egy forgatókönyv-fejlesztő cég egyik vezető írójaként és dolgozik. A fiatal színész-műsorvezető televíziós és színházi elfoglaltságai mellett jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetem mozgókép szakán tanul.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!