szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kevesebb mint egy hónap múlva Magyarországon is kapható lesz DVD-n a Star Wars: Az ébredő Erő – a lemezen szerepel Daisy Ridley casting-videója is, amiből most láthatunk egy részletet.

A videóban J.J. Abrams elmeséli, milyen nehéz volt rátalálni a Star Wars 7 főszereplőjére – amellett, hogy egy teljesen ismeretlen színésznőt kerestek, egyszerre kellett sebezhetőnek, keménynek, bájosnak és félelmetesnek lennie.

Daisy Ridley ennek tökéletesen megfelelt, és most már azt is láthatjuk, mivel nyűgözte le a castingosokat: a kiválasztáson azt a jelenetet kellett eljátszania, amelyben Kylo Ren megpróbál a gondolataiba férkőzni. A színésznő néhány másodperc alatt vált egyik érzelemről a másikra, és a vezényszóra sírás sem okoz neki gondot.

A Star Wars: Az ébredő Erő Magyarországon április 27-én jelenik meg DVD-n és Blu-rayen, és kizárólag a Media Markt üzleteiben lesz majd kapható.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fekete-Győr miniszterelnök-jelölt lesz?

Fekete-Győr miniszterelnök-jelölt lesz?

A Google hajlandó fizetni az online tartalomért – egyelőre csak Franciaországban

A Google hajlandó fizetni az online tartalomért – egyelőre csak Franciaországban

Napokig várta a kórház előtt a gazdáját egy kutya Törökországban

Napokig várta a kórház előtt a gazdáját egy kutya Törökországban