szerző:
MTI

David Gest zenei producer 62 éves volt. Halálnak okáról nincs hír.

Imad Handi, Gest barátja megerősítette a férfi halálhírét. "Nemcsak óriási tehetség és jó barát volt, hanem a szórakoztató ipar egyik ikonja" – mondta.

A londoni rendőrség közölte, hogy a Canary Warf negyedben lévő Four Seasons szállodába kedd reggel kihívták a rendőröket "egy hatvanas éveiben lévő férfi rejtélyes halála miatt". Elvégzik az orvosszakértői vizsgálatot, hogy megállapítsák a halál okát. Gyanús körülmények azonban nem merültek fel az elhalálozással kapcsolatban – tették hozzá.

Gest és Minelli 2002-ben kötött házasságot, egy év múlva azonban különváltak, Gest azzal vádolta feleségét, hogy verte őt. Hosszas jogi csatározások után 2007-ben váltak el.

A producer Michael Jackson barátja maradt és 2011-ben elkészítette a Michael Jackson: The Life of an Icon című dokumentumfilmet. Gest később Nagy-Britanniában részt vett a Celebrity Big Brother valóságshowban.

Idén nyáron a David Guest is Not Dead, But Alive with Soul című musical show-val turnézott volna Nagy-Britanniában.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!