szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az agyvérzésen átesett Kulka János már egy bot segítségével önállóan tud sétálni, és úgy tűnik, gyorsan gyógyul.

Az április közepén sztrókot kapott Kulka János színész már egyedül sétálgat az Amerikai úti idegtudományi intézet kertjében – adta hírül a Bors, amely fotókat is közölt a színészről.

A lap beszámolója szerint a szakállt növesztett Kulka egy bot segítségével, de önállóan ment ki a kórház kertjébe nővérével, ahol egy padon üldögélve beszélgettek, a színésznek már nem okozott gondot a beszéd, és az agyvérzésben érintett jobb karját is tudta használni.

Egy hete Kulka családja közleményt adott ki, amelyben azt írták, a színész már minden gond nélkül kommunikál, sőt, humorizál is.

A lap úgy tudja, a műszeres vizsgálatok is azt igazolják, hogy Kulka János gyorsan gyógyul, ezért napokon belül átszállíthatják egy rehabilitációs intézetbe kezelésre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!