szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A pozsonyi Ifjú Szívek Táncszínház egyedüliként jutott ki Magyarországról és Szlovákiából az Avignoni Fesztiválra, és már ötször adták elő a Finetuning című darabjukat.

A társulat még további 18 este is lesz színpadon a fesztiválon. A művészeti vezető, Hégli Dusan koncertkoreográfiáját, a Finetuning-ot adják elő, és eddig minden este álló vastapsot kaptak az avignoni közönségtől. Hégli Dusán, aki egyben a  darab rendezője, úgy nyilatkozott, hogy nagyon pozitív visszajelzéseket kapnak. A francia közönség minden eddigi előadáson ujjongott, és ez neki nagy megtiszteltetés.

Az Avignoni Fesztivál az egyik legrangosabb esemény a szakmában, több mint félmillió színházlátogató, majdnem négyezer akkreditált színházigazgató, kritikus és szakember fordul meg és válogat előadásokat Európa és a világ legnagyobb presztízsű színházaiba.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rég nem látott szegénységi számok jöttek Németországból

Rég nem látott szegénységi számok jöttek Németországból

"A rám eső pénzt nem fogom felvenni" - Lovasi András a HVG Teraszon

"A rám eső pénzt nem fogom felvenni" - Lovasi András a HVG Teraszon

Tetoválóművész akart lenni, aztán inkább millimos lett a vicceivel

Tetoválóművész akart lenni, aztán inkább millimos lett a vicceivel