szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hajléktalanok kaptak eldobható fényképezőgépeket, hogy örökítsék meg, ők mit látnak a fővárosból. A képekből összeálló My Budapest Photo Project kiállítást augusztus 30-tól a Budapest Pontban nézhetjük meg.

A tárlat a Budapest Bike Maffia és a Cafe Art közös kezdeményezése. A kiállított fényképeket egy nyolctagú zsűri válogatta ki a közül a kétezer fotó közül, amit közel száz eldobható Fuji fényképezőgéppel készítettek az alkalmi művészek.

 

©

A látogatók szavazhatnak a legjobb 12+1 fényképre, amelyekből létrejön a My Budapest Photo Project 2017-es naptára. A naptár megvásárlásából befolyt teljes összeget a kezdeményezésben részt vevő, valamint a naptárba bekerült fotókat készítő hajléktalan emberek támogatására fordítják a szervezők.

Bővebb információ itt.

 

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A magyarok 87 százaléka klímaszorongó

A magyarok 87 százaléka klímaszorongó

Veszélyeztetik-e a magyar oltásellenesek a járvány legyőzését?

Veszélyeztetik-e a magyar oltásellenesek a járvány legyőzését?

Kilenc utassal borult árokba két autó Csorvásnál

Kilenc utassal borult árokba két autó Csorvásnál