szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Zenebutik csatorna bővíti kínálatát a „szórakoztató műfaj ikonikus alakjaival”.

A zenecsatorna nézői október 24-től találkozhatnak Fásy Ádámmal és Galambos „Lagzi” Lajcsival. Péntek esténként Lajcsi társaságában, a Dáridó Anno című műsorban már jól ismert összeállításokkal nosztalgiázhatnak a rajongók, míg a hamarosan bemutatkozó Dáridó Klubban napjaink szórakoztató zenei előadói randevúznak majd egymással.

„Továbbra is a legmagasabb színvonalon készítjük a műsorokat, valamint a rajongók a régi nagy szórakoztató sztárokkal is találkozhatnak a Zenebutikon. Külön öröm számomra, hogy saját műsoromon kívül egy csatornán szórakoztathatjuk a magyar nézőket Fásy Ádámmal” – nyilatkozta Lajcsi.

©

„Nagyon szeretem a nézőinket, és fontos számomra, hogy ne hagyjuk őket cserben. Magyarország legnagyobb múlttal rendelkező szórakoztató zenei műsorának folytatódnia kell, ebben találtunk egymásra a Zenebutik csatornával” – vélekedett Fásy Ádám, aki a Buliparádé, Gipsy King Tribute, és Zeneexpressz néven, eddig nem látott tartalmakkal is bemutatkozik.

Nemrég írtuk meg, hogy a Sláger TV bejelentette, idén télre lekerülnek a csatorna képernyőjéről Fásy Ádám műsorai.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!