szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy philadelphiai ötödik osztályos kihagyta az iskolát, mert a Boss könyvének dedikálására ment. Nem lett probléma a lógásból.

A sztár a fiú mulasztását akkor írta alá, amikor új könyvét promózta szeptember 29-én, egy philadelphiai könyvtárban. Michael Fenerty az édesapjával ötletelte ki a nem épp hétköznapi igazolást - az apuka 40 éve rajongója Springsteen-nek és több, mint 160 koncertjét látta.

"Megkérdeztem tőle, hogy mi a teendő, ha szeretném, hogy holnap otthon maradjon - azt mondta, hogy fel kell hívnom az iskolát, és egy aláírt igazolást kell küldenem. A fiam rám nézett és azt mondta, meg kellene kérnünk Bruce-t, hogy írja alá. Nevettünk, és arra jutottunk, hogy megpróbálhatnánk" - mondta az idősebb Fenerty.

Springsteen már egyszer felelős volt egy fárasztó iskolai napért: Michael és apukája részt vettek azon a Citizen Bank Park-i koncerten, ahol az énekes új rekordot állított fel a leghosszabb koncert kategóriában, 4 órát és 3 percet játszott a fiú iskolakezdésének első napja előtti estén.

©

Apa és fia egy gépelt üzenetet írt az igazgatónak, és abban reménykedtek, hogy találnak rá módot, hogy a sztár szignózza. A levél így szólt: Kedves Brown igazgató, kérem nézze el Michael Fenerty-nek, hogy ma késett, vagy kimaradt az iskolából – a könyvtárba jött, hogy találkozzon velem, és kapjon egy példányt a könyvemből. Köszönettel, Bruce Springsteen.

A bemutatón a fiú aztán előhúzta a zsebéből a papírt, és megkérte, hogy írja alá. Springsteen azt mondta: előbb el kell olvasnom, az első szerződésemnél is volt emiatt néhány kellemetlenség. A lapot aláírta, és hozzáfűzte, hogy reméli, a kisfiú nem kerül bajba.

Apuka és fia aztán megálltak egy közeli ügyvédi irodánál, ahol másolatot készítettek az igazolásról, majd odaadták az igazgatónak, aki azzal viccelődött, hogy az egyetlen mentség Michael távollétére az lenne, ha az eredeti igazolást hoznák be - írja a Today.com.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy főre jutó GDP: Magyarország tavaly előrelépett az EU-rangsorban

Egy főre jutó GDP: Magyarország tavaly előrelépett az EU-rangsorban

Tények és tévhitek a dohányzás körül

Tények és tévhitek a dohányzás körül

Szinte hihetetlen: Tajvanon 200 napja egyetlen új koronavírus-esetet sem regisztráltak

Szinte hihetetlen: Tajvanon 200 napja egyetlen új koronavírus-esetet sem regisztráltak