szerző:
hvg.hu

Az énekesnőnek poszttraumás stressz szindrómája van, mert 19 éves korában megerőszakolták.

"Mentális betegségben szenvedek, poszttraumás stressz szindrómám van" – mondta az énekesnő a Today Show egyik műsorában. Az amerikai sztár egy olyan New York-i hajléktalanszállóra látogatott, ahol fiatal, meleg emberek élnek. "Soha nem mondtam ezt korábban senkinek" – tette hozzá. Lady Gaga két évvel korábban egy rádiós interjúban már tett említést arról, hogy tinédzserkorában megerőszakolták – írja a BBC.
"A meditáció segít lenyugodni. Az a sok jó, amit az orvosaimtól, a családomtól és a barátaimtól kaptam, megmentette az életemet" – mondta az énekes. Lady Gaga később azt írta a Twitteren, hogy "Ma megosztottam az egyik legsötétebb titkomat a világgal. A titkok megbetegítenek."
A közösségi médiából sokan kommentálták a tweetet, egyikük azt írta, "Emlékszem, hogy a zenéd és a lelked átsegített a nehéz időkön – már 1723 napja nem tettem kárt magamban". "Valamit el kell mondanom: én is PTSD-ben szenvedek. Ez az első alkalom, hogy beszélek róla. Szeretlek, és nagyon csodállak téged" – írja egy másik.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!