szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Szárnyas fejvadász 2049 forgatása miatt öt hónapot Budapesten töltő színészt a Jimmy Kimmel Showban kérdezték a magyar fővárosról és Harrison Fordról. Gosling rövid, de velős válaszokkal szolgált.

"Milyen volt Budapest? Érdemes megnézni?"- kérdezte a Jimmy Kimmel Ryan Goslingot, mire a színész csak ennyit válaszolt:

Budapest egy csodálatos hely.

Kimmel a híresen fura humorú Harrison Fordról is érdeklődött Goslingnál, aki szerint a Szárnyas fejvadász folytatásában is Rick Deckardot alakító legenda egy "cool motherfucker". Gosling azt is elmesélte, hogy amikor megkérdezte Fordtól, kitől örökölte humorát, a színész nem hazudtolta meg magát. Ford csak annyit mondott: a Sears áruházláncból szerezte humorát, ahol épp zártak, ezért azt markolta fel, amit a polcon talált.

A Budapesten forgatott Szárnyas fejvadász 2049-et (amely az eredeti film idejéhez képest 30 évvel később játszódik) 2017. október 6-án mutatják be.

Videó: "Hello, I'm Ryan Gosling, I'm here in Budapest"

A Budapesten forgató Ryan Gosling és Harrison Ford is részt vett az Omaze nevű adománygyűjtő projekt egyik jótékonysági akciójában. A részvétel eredménye az alábbi kis videó, amelyben Gosling egy golfkocsival hajt végig a Szárnyas fejvadász forgatási helyszínén, azzal kecsegtetve közben az adakozó nézőt, hogy látogatást nyerhet a budapesti forgatásra, és együtt ebédelhet Goslinggal.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!