szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Index kritikusa alaposan lehúzta a Rapülők-koncertet. Berkes Gábor kiakadt.

Mint arról mi is beszámoltunk, pénteken és szombaton az Arénában tartott koncertet a 90-es évek egyik sikerzenekara. A Rapülők-buliról az Index írt kritikát, ami valóban nem volt túl dicsérő.

A zenekar részéről Berkes Gábor válaszolt a cikkre a Facebook-oldalán.

„Azért az szánalmas, hogy az ország egyik vezető médiuma lelki sérült szociopata férgeket alkalmaz, akiknek a való világhoz, az élethez, az emberi méltósághoz, a kulturált újságíráshoz, az alapvető civilizált kommunikációhoz, a másik ember ízlésének elfogadásához, és alapvető jogainak tiszteletben tartásához semmi köze nincs” – kezdi Berkes, aki szerint szégyellnie kellene magát az Index tulajdonosainak és minden munkatársának a kritika miatt.

Nem az a baj – teszi hozzá –, ha valami nem tetszik. Ez alapvető emberi jog. „De nem lehet 20 000 embert szájonsz*rni, mert ez egyszerűen terrorizmus, a vélemény terrorja, és az újságírás legalja.”

 

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Váratlan, de igaz: az Apple új töltője más mobilokkal is működik

Váratlan, de igaz: az Apple új töltője más mobilokkal is működik

Révész Sándor: Rosszkor jött az orvosok béremelése

Révész Sándor: Rosszkor jött az orvosok béremelése

Szeretettel a Vajdaságból: Egypártrendszerből egypártrendszerbe lépett Szerbia

Szeretettel a Vajdaságból: Egypártrendszerből egypártrendszerbe lépett Szerbia