szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Reagált a Cinema City a Mom Parkban található mozijának bezárására, és a magyar szinkrontól falra mászók illetve az itt élő külföldiek kérésére ezentúl az Allee hatos termében csak eredeti nyelven mennek majd a filmek.

A moziműsor összeállítása során az Allee bevásárlóközpont mozijának hatos termében a premier filmeket több időpontban és főműsoridőben (18:00 – 20:30) vetítik, de lehetőség lesz korábban bemutatott produkciókat is ilyen formában megnézni.  A műsor heti rendszerességgel változik, a régebbi alkotások az előző hét eredményeinek függvényében maradnak a műsoron.

Eredeti nyelven vagy felirattal továbbra is lehetőség lesz mozizni a pesti oldalon a Cinema City WestEnd és Cinema City Aréna (normál és VIP) kiválasztott termeiben, illetve azokban a vidéki nagyvárosokban, ahol idegen nyelvű oktatás folyik, így Debrecenben, Pécsett és Szegeden. A mozihálózat továbbra is csak azokat a produkciókat tudja a fent említett városokban felirattal vagy eredeti nyelven bemutatni, melyeket az adott forgalmazó ebben a formában is rendelkezésére bocsátott.

A lépésre azért volt szükség, mert a Mom Parkot üzemeltető cég mással képzelte el a mozi üzemeltetését, ezért a Cinema City január végén kivonult a helyről. Mivel a budai oldalon szinte csak itt lehetett feliratos filmeket nézni, a Cinema Cityt sokan kérték arra, hogy legyen továbbra is olyan hely, ahol ezt a nézői igényt is kiszolgálják.

 

Bőrfotelek, bowling, könyvtár - török hálózat működteti a MOM Park moziját

"Exkluzív mozizás megfizethető áron" - ezt ígéri a Cinemapink, amely a legkorszerűbb kép- és hangtechnikák mellett kikapcsolódási lehetőségekkel próbálja feldobni a budai mozit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Komoly frissítést kaphat az Apple digitális asszisztense, a dadogást is megértheti

Komoly frissítést kaphat az Apple digitális asszisztense, a dadogást is megértheti

Kiállt a dolgozókért, ezért kirúgták a cserkeszőlői fürdő szakszervezeti titkárát

Kiállt a dolgozókért, ezért kirúgták a cserkeszőlői fürdő szakszervezeti titkárát

Szécsi Noémi: Ha író vagyok, felelősséggel tartozom az olvasóimnak

Szécsi Noémi: Ha író vagyok, felelősséggel tartozom az olvasóimnak