szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Miközben az egész világ a gyerekeit a BBC-nek nyilatkozó férje mellől kétségbeesetten elrángatni próbáló anyát csodálja, ne feledkezzünk meg a Duna TV technikusáról sem, aki három éve szintén hősi dobásra szánta el magát a Kívánságkosár megmentéséért.

Szóval volna itt ez a pénteki videó, a legaranyosabb jelenet a héten, benne két tündéri gyerekkel, meg az anyukával, aki menteni igyekszik a helyzetet.

De volt ám nekünk is hősünk: a Duna TV technikusa, aki véletlenül benne maradt a háttérben, amikor Korda György produkciója után beadták a műsorvezetőt. A háttérben dolgozó munkatárs leleményesen próbálja megoldani, hogy a nézők mégse lássák meg. A videó óriási karriert futott be, mint a 444.hu emlékeztetett rá, épp mostanság haladhatta meg a félmillió megosztást a Tumblr-en. Idézze fel ezt a remek embert és az ő csodálatos akcióját:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!