szerző:
hvg.hu

A hétfőinél is rosszabbak Andy Vajna tévéjének nézettségi adatai.

A hét első napján mértnél is kevesebben nézték kedd este a TV 2-t a 18-49-es korosztályba tartozók: az 5,2 százalék után 4 százalékos közönségarányt ért el. Így a piacvezető RTL Klub (20,9) mellett megelőzte a Film+ (6,1) és a Cool (5,5) is. Az RTL II-nek pedig csupán 0,2 százalék kellett volna ehhez – írta az Index médiablogja, a Comment:com.

A gyászos hétfőinél (6,6) a 18-59 évesek között is gyengébb volt a TV 2 eredménye: 5,8 százalékot hozott, míg az lehagyni vágyott RTL Klub 19,4-et.

A Tények ezúttal kikapott a Híradótól (16,7, illetve 16,9 %), de ezután zuhant, illetve ugrott nagyot a csatornák nézettsége. Az RTL-en futó Konyhafőnök VIP 23,9 százalékot hozott, míg a TV 2-n Tilla Annyit ésszel, mint erővel című vetélkedője csak a nézők 5,3 százalékát értekelte.

Innen már nem lehetett felállni – írja a blog –, s miközben az RTL műsorai (Éjjel-nappal Budapest, Barátok közt, majd Castle) 20 százalék körüli nézettséget hoztak, a TV 2-n a Született szobalányok 4,1, az Indíték 1,6, a Sherlock és Watson pedig 1,3 százalékot.

A blog megjegyzi: a Vajna-csatornát ebben a három órában a Cool, az RTLII, a Film+ és az M+ is megverte.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!