szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Újra mozivásznon mutatja be néhány fővárosi és vidéki mozi Chaplin megunhatatlan Modern idők című filmjét, Arnold Schwarzeneggert pedig egy tőle szokatlan, drámai szerepben nézhetjük meg.

A klasszikus filmek újraforgalmazásával is foglalkozó Pannonia Entertainmnent újabb filmtörténeti csemegével kedveskedik a hazai filmrajongóknak. Charlie Chaplin 1936-ban készült burleszkfilmjét, a Modern időket május 25-től Budapesten (stílusosan) a Művész Mozi Chaplin termében, illetve országszerte számos további helyszínen, többek között Szegeden, Pécsett, Miskolcon, Szombathelyen és Nagykanizsán digitálisan felújított formában vetítik.

A forgalmazó emellett június 1-jén  az Utóhatás (Aftermath) című filmet is Magyarországra hozza. A filmben főszerepet játszó Schwarzenegger egy repülőgép-szerencsétlenség során a családját elvesztő, megtört apát játszik, aki képtelen belenyugodni a történtekbe.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bruce Springsteen 500 dolláros bírságot kapott

Bruce Springsteen 500 dolláros bírságot kapott

Az AstraZeneca ígéri, leszállítja a nyár elejére vállalt 180 millió vakcinát

Az AstraZeneca ígéri, leszállítja a nyár elejére vállalt 180 millió vakcinát

Visszatért Magyarországra a Suzuki Jimny

Visszatért Magyarországra a Suzuki Jimny