Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám
Tetszett a cikk?

Percekig tapsolta az amúgy elég kritikusnak tartott cannes-i közönség a Twin Peaks visszatérését, a rendező pedig elejtett egy megjegyzést is, miszerint lehet visszatér még a moziformátumhoz.

Közel öt percig álló taps követte az új Twin Peaks-évad kétrészes nyitányának cannes-i vetítését, a rendező David Lynch pedig láthatóan meghatódott a fogadtatástól, ami merőben más volt, mint amikor a Tűz jöjj velem! című "előzményfilmmel" szerepelt a rangos seregszemlén még 1992-ben.

A rendező még egy fontos kijelentést tett Cannes-ban, ugyanis egy korábbi, vele készített interjúban az jelent meg, hogy nem készít több filmet. Lynch szerint azonban csak félreértették a gondolatait. Egyáltalán nem zárja ki, hogy a jövőben filmet rendezzen még: "egyszerűen csak senki sem tudhatja, mit hoz a jövő".

Elnézve a Twin Peaks eddigi fogadtatását, nem lennénk meglepve, ha a kultrendező a közeljövőben újra egy mozifilmbe vágná a fejszéjét, vagy új évadot készítene a sorozatból.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bicsérdi Ádám Kult

Még maga Lynch is azt kérdi, mi a fene történik az új Twin Peaksben?

A kitartó Twin Peaks-rajongóknak üzenem, hogy ha még nem kezdték el hajnalban, akkor este feltétlenül rohanjanak a képernyő elé, mert a Fekete Barlang ijesztőbb és rejtélyesebb, mint valaha. Akik pedig most kezdenek bele, jobb ha tudják, megszállott fanként is ugyanolyan tanácstalanul állunk az új évad kezdése előtt. Furán hangzik, de ez remek hír minden sorozatrajongónak.

Holnaptól +100 GB ingyenes mobilnetet ad a Telenor az otthoni felhasználóknak

Holnaptól +100 GB ingyenes mobilnetet ad a Telenor az otthoni felhasználóknak

Négy autó karambolozott az M3-ason

Négy autó karambolozott az M3-ason

Már közel jár a Földhöz a Hajabusza-2 űrszonda, mikuláskor dobja le különleges csomagját

Már közel jár a Földhöz a Hajabusza-2 űrszonda, mikuláskor dobja le különleges csomagját