szerző:
MTI

Elveszett a We the Kings amerikai rockegyüttes basszusgitárosának hangszere a British Airways számítógépes hálózatának hibája miatti káoszban.

"Kedves British Airways, kérem találják meg a basszusgitáromat. Nagyon frusztráló, hogy nem tudják, hova lett. Szükségem van rá a munkámhoz" - írta Charles Trippy Twitter-üzenetében a légitársaságnak. Az amerikai rockbanda a brit Slam Dunk Fesztiválon lép fel vasárnap Leedsben, hétfőn pedig Hatfieldben.

A légitársaság szóvivője válaszában óvatosan fogalmazott: "Nem tudjuk megígérni, hogy rögvest megoldódik a dolog, de természetesen mindent elkövetünk, hogy megkerüljön" - írta. Az informatikai probléma miatt járatok késnek vagy törölték őket, és az utasok csomagjait is nagyon nehezen tudják nyomon követni. A fennakadás várhatóan a következő napokban is érezhető lesz.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!