szerző:
hvg.hu

Tehát mi sem, és ön sem. Itt az ideje, hogy megnézzük őket.

A Guardian által prezentált különleges fotósorozatot Gerard Fearnley készítette 1967-ben a debütáló albumát megjelentető, fiatal David Bowie-ról.

Az első Bowie-lemez nem durrant nagyot, sőt kicsit sem, de mégis csak egy fantasztikus pályafutás első stációja volt.

Ebben az időszakban volt Bowie a mozgásművész/performer/színész, Lindsay Kemp tanítványa. "Én tanítottam meg, hogy kifejezze magát és kommunikáljon a testével. Én tanítottam táncolni. Én tanítottam meg a külsőségek, a make-up, a ruha, a színpadi jelenlét és az előadói technika fontosságára" - mesélte később Kemp. 

A képeket itt tekintheti meg

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!