szerző:
Németh Róbert

Az egyik néhai legenda énekli a másik dalát.

Szeptemberben jelenik meg egy új Motörhead-lemez, az Under Cöver, melyre az évek során rögzített, a Motörhead által készített feldolgozásokat gyűjtötték össze. A Bowie-szám mellett Metallica-, Sex Pistols-, és Ramones-dalok szerepelnek a lemezen.

Az első beharangozó dal a Heroes Motörhead-féle verziója, melyet Lemmy-ék 2015-ben, a Bad Magic című album felvételei alatt készítettek. Lemmy ugyanennek az évnek a végén, december 28-án, Bowie nem sokkal később 2016 január 10-én hunyt el.

A zenekar egyébként egyszer próbálkozott meg a dal élő előadásával: 2015-ben a németországi Aftershock fesztiválon.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!