szerző:
hvg.hu

A Játékkészítő után újra szuperprodukciót készít a TulipánTündér csapata.

A TulipánTündér új produkciójában, az Álomutazóban az álomról lesz szó, pontosabban arról, hogy mitől vannak és ki csinálja őket. Arról, hogy ma, amikor úgy érezzük, hogy mindig a maximumot kell hozni, mennyire elveszítjük a kapcsolatot saját magunkkal.

A történet főhőse egy kisfiú, aki a modern informatika világában él, ahol az idő maximális kihasználása következtében nem marad hely az álomvilágnak. Magányos, akire szülei a rengeteg munka miatt nem figyelnek. Álombeli barátaival hősiesen küzd, és bátorságával sikerül ismét az álmokat visszahozni a mindennapokba.

A Játékkészítőhöz hasonlóan az Álomutazó is profi alkotógárdával készül, Stohl András, Szabó Győző, Radics Gigi és Hajdu Steve is szerepel majd a produkcióban, de újabb sztárok is csatlakoztak a csapathoz, például Schell Judit, Keresztes Ildikó és Zséda.

A darabot Vinnai András, Szép Ernő-díjas író írta, a zene és a szöveg is egy összeszokott páros, Rakonczai Viktor és Orbán Tamás munkája lesz. Az Álomutazó vizuál rendezője Herendi Gábor. Bár saját bevallása szerint a film világában mozog otthonosan, a színház sem áll távol tőle, hiszen rendezett már színpadon.

Az előadást idén karácsony és szilveszter között mutatják be a (volt Syma) BOK csarnokban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!