szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Menyhárt Jenő vezette zenekar Óbudán, a főváros egyik legkedveltebb szabadtéri klubjában ad koncertet.

A tavaly még korábbi felállásában új nagylemezt megjelentető (a premier itt volt a hvg.hu Kult rovatában), idén aztán átalakult hazai alter-kultzenekar szeptember 8-án, pénteken a Kobuci kertben lép fel.

Ráadásul stílszerűen a Balaton társaságában – nem csak azért stílszerűen, mert a két zenekar az elmúlt évetizedekben többször is fellépett együtt, hanem azért is, mert a helyszín csak méterekre van a Zichy kastély kertjétől, ahol annak idején az Európa Kiadó és a Balaton több emblematikus közös koncertet adott (ezek közül egyiknek, az 1986-os közös fellépésnek a hanganyagából kiadvány is készült, itt és itt a Youtube-on is meg lehet hallgatni).


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!