szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az ír énekesnő a Dr. Phil című műsorban beszélt megrázó módon gyermekkoráról.

Sinead O'Connor mentális problémáiról többször írtunk az elmúlt időszakban. Augusztus elején kétségbeesett üzenetet posztolt a Facebookra, majd egy nappal később kiderült, biztonságban van az énekesnő, akiről az elmúlt években is jöttek aggasztó hírek.

A zenész most a mentális problámékkal foglalkozó Dr. Phil című beszélgetős tv-műsorban nyílt meg lelki problémáival és minimum zűrösnek nevezhető gyerekkorával kapcsolatban.

A legsúlyosabb kijelentése az volt, hogy anyja, Marie egy kínzókamrában kínozta őt, és élvezte azt, ahogy gyermeke szenved. "Rugdosott, azt mondta gonosz vagyok, hogy nem kellett volna megszületnem, hogy az apám miattam ment el" – mondta.

Itt a beszélgetésnek az a legdrámaibb része, amikor Sinead O'Connor az anyjáról beszél:


A zenész, aki 13 évesen szökött el otthonról – anyja 6 évvel később halt meg autóbalesetben – azt is elmesélte a műsorban, hogy évente többször is megkísérelt öngyilkosságot, s megjegyezte, a zenészek gyakran vonakodnak beszélni saját mentális problémáikról.

(via US Magazine / NME)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!