Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám
Tetszett a cikk?

Ha lesz is új évad, arra éveket kell várni.

Először beszélt nyilvánosság előtt David Lynch a Twin Peaks visszatérő évadának záróepizódja óta. A rajongók régóta találgatják, vajon a zárórész jelentette-e a misztikus történet végét, vagy a rendező csak megágyazott a folytatásnak. Lynchet Skype-on keresztül kérdezhették a belgrádi Kulturni Centar látógatói, ahol a rendező fotóiból nyílt kiállítás.

Korai lenne megmondani, hogy folytatódik-e a sorozat. De ha lesz is negyedik évad, a rajongóknak nagyon türelmesnek kell lennie, mert ez a harmadik évad is négy és fél év munkája volt.

– mondta Lynch az egyik kérdésre.

Természetesen az új évad egyik legnagyobb rejtélyéről, Audrey Horne sorsáról is faggatták a művészt, aki elzárkózott a hagyományos műértelmezéstől.

Mi lett Audrey Horne-nal?
©

"Az számít, hogy te mit gondolsz arról, mi történhetett. Az életünkben rengeteg dolog csak úgy megtörténik, amik felett aztán dűlőre kell jutnunk. Például elolvasol egy könyvet, ami rengeteg kérdést vet fel, és szeretnéd ezeket átbeszélni a szerzővel, aki azonban már 100 éve meghalt. Ezért mondom, hogy mindent tőled, az olvasótól/nézőtől függ."

– hagyta nyitva az értelmezési lehetőségeket Lynch.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bicsérdi Ádám Kult

Még maga Lynch is azt kérdi, mi a fene történik az új Twin Peaksben?

A kitartó Twin Peaks-rajongóknak üzenem, hogy ha még nem kezdték el hajnalban, akkor este feltétlenül rohanjanak a képernyő elé, mert a Fekete Barlang ijesztőbb és rejtélyesebb, mint valaha. Akik pedig most kezdenek bele, jobb ha tudják, megszállott fanként is ugyanolyan tanácstalanul állunk az új évad kezdése előtt. Furán hangzik, de ez remek hír minden sorozatrajongónak.

7,6 billió forintért megveszi a Slacket a Salesforce

7,6 billió forintért megveszi a Slacket a Salesforce

Lewis Hamilton is koronavírusos

Lewis Hamilton is koronavírusos

Havi 800 ezerbe kerül Horváth Csaba imázsépítése Zuglónak

Havi 800 ezerbe kerül Horváth Csaba imázsépítése Zuglónak