szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

"Ma éjjel tudtára akarjuk adni ezeknek a családoknak, hogy támogatjuk őket"

A kanadai popsztár kedd esti Las Vegas-i fellépésének bevételeit ajánlotta fel a vasárnapi éjszakai tömeggyilkosság áldozatainak és azok családjainak (publicisztikánk a történtekről itt olvasható).

Dion jelenleg a Vegas-i Caesar's Palace-ban rezidens fellépő. Keddi fellépése előtt néhány mondatban meg is emlékezett a vasárnap éjszakai eseményekről.

"Sosem kezdek estét így, hogy a függöny előtt állva mondok beszédet. A ma este azonban nagyon más. A szörnyű vasárnap éjszakai események után mindnyájan ugyanazt a kérdést tettük fel magunknak. Ami önöket illeti: Elmenjek-e Celine kedd esti koncertjére, csak két nappal azt a rémálmot követően? Ami pedig engem illet: Megtartsam-e, megtarthatom-e a koncertemet két nappal a történtek után? Nehéz kérdések ezek. De azt akarom, hogy tudják, a helyes döntést hozták meg" – mondta az énekesnő a fellépést megelőzően.

Hozzátette, ez a koncert többről szól, mint csak az éneklésről, arról is szó, hogy szeretetet és támogatást adjon az érintetteknek.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Agilis munkavállalói élmény

Agilis munkavállalói élmény

Elnézést kér az operatív törzs, eltévesztették egy elhunyt nemét

Elnézést kér az operatív törzs, eltévesztették egy elhunyt nemét

63 újabb áldozata van a járványnak, 2079 fertőzöttet diagnosztizáltak

63 újabb áldozata van a járványnak, 2079 fertőzöttet diagnosztizáltak