szerző:
hvg.hu

A dal a még idén megjelenő új albumot vezeti fel.

A Quimby ütőhangszeres-táncos-komikusa, Varga Livius vezette A Kutya Vacsorája még idén új albummal jelentkezik. A harmadik sorlemez, hasonlóan elődeihez (Gumicsont, Újra ugatok) konceptalbum lesz. A frontember néhol mély, néhol ironikus szövegei ezúttal a szerelem körül sasszéznak majd, nem is meglepő tehát, hogy az album munkacíme: A szerelem hétszer.

A Hinta című lemezelőzetes számhoz készített néhány hete a zenekar klipet. A Barba Negra klub színpadát egy villámrandi helyszínének rendezték be, Livius, pedig, mint randimester igyekszik irányítani az eseményeket, miközben a szereplőkből előtörnek a nem véletlenül elfojtott személyiségjegyek és frusztrációk (érdemes a zenekar Facebook-oldalát végigpörgetni, hiszen az október első hetében kitett posztokban mindegyik szereplő kapott egy pár szavas karakterleírást, sőt a bejegyzéseket egymás mögé rakva megkaphatjuk a szám teljes szövegét is).

A Kutya Vacsorája idén már csak egyszer, október 28-án, a Muzikum színpadán tart fővárosi klubkoncertet, utána visszavonul és az új lemezen dolgozik majd.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!