szerző:
hvg.hu

Elfogyasztott egy kis bort, a Grammy-díjról és Rihannáról is írt a rappernek.

Az énekesnő nemrég az Entertainment Weekly-nek mesélt arról, hogy egy buli közben, némi bor elfogyasztása után írta meg Revenge című rapdalát, majd otthon, egy újabb üveg hatására "szerelmes levelet" küldött Eminemnek. Ebben azt írta:

"Tudod, hogy szeretlek. Szeretem, hogy ugyanazokkal az emberekkel dolgozol, például Rihannával. Sokkal szexibb, mint én, de én viccesebb agyok! Akarok egy Grammy-díjat rap kategóriában, és szeretném, ha részt vennél ebben."

Eminem mindössze ennyit reagált: oké.

Pink kissé meglepődött a válaszon, mivel arra számított, hogy lelkes vagy elutasító választ kap. Eminem ekkor épp Rio De Janeiróban volt, de néhány nappal később Pink megtalálta a bejövő üzenetei között a rapper által készített végleges verziót - írja a lap. Az együttműködés létrejött, az eredmény pedig Pink új albumán hallható.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!