szerző:
hvg.hu

Kezdtek elfajulni a kommentek, ezért inkább törölte a szexuális zaklatással vádolt Weinsteint irigylő posztját az egyik legsikeresebb magyar producer, Kovács Gábor.

"Kicsit kezd elcsúszni a kommentek hangulata, törölném a posztjaimat, idáig volt hasznos! Egy fontos infó, bar nem tiszta, hogy merült itt fel: Pataki Ági alanyi jogon volt minden szempontból sikeres, amikor megismertem! Az, hogy mi volt poén, és mi komoly a posztjaimban, legyen a téli estékre időtöltés 🙂"

Ezzel a poszttal jelentette be Kovács Gábor, többek közt az Üvegtigris filmek producere, hogy törli nagy felzúdulást kiváltó posztját, amelyben arról írt, a nagy művészek munkafolyamatába belefér a zaklatás, a filmek, műalkotások utólag igazolják ezeket az eszközöket.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!