szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Igaz, amivel öt nő megvádolta – ismerte el a magyar származású amerikai komikus.

Közleményt adott ki Louis C. K. pénteken, miután előző nap a New York Times közzétett egy cikket, amelyben öt nő beszélt arról, hogy a komikus a jelenlétükben maszturbált.  

A szöveget az AP hírügynökség idézi, eszerint C. K. azt írta: "A történetek igazak. Abban az időben azt mondtam magamnak, hogy amit tettem, rendben volt, mivel sosem mutattam meg (a péniszem) egy nőnek sem anélkül, hogy rákérdeztem volna előbb, lehet-e. Ez is gáz. Később azonban megtanultam, hogy ha valaki fölött hatalmad van, nem lehet azt kérni tőle, hogy nézze (a péniszed). Ez ugyanis kínos számukra. Azért volt hatalmam e nők fölött, mert csodáltak. Én pedig felelőtlenül használtam ezt a hatalmat."

A komikus azt is írta, hogy megbánta, amit tett, és igyekszik tanulni a történtekből, nem elfutni előlük. "Nincs az egészben semmi, amit megbocsáthatnék magamnak. Mindezt össze kell egyeztetnem azzal, aki vagyok. Ami semmiség ahhoz képest, amekkora feladat e nők előtt áll" – fogalmazott.

A vádak miatt lefújták az Emmy-díjas C. K. új filmjének, az I Love You, Daddynek a bemutatóját, később a mozi terjesztője azt közölte, hogy egyáltalán nem fogja bemutatni az alkotást.

A filmről, amelynek forgatókönyvírója, rendezője és egyik főszereplője is C. K., az előzetes vetítések után több kritikus is azt mondta, felkavaróak a benne a szexről megfogalmazott elképzelések, bizonyos jelenetek pedig a komikusról már az öt nő vallomása előtt is róla keringő pletykákra reagálnak. Egy, a moziról szóló interjúban maga C. K. arról beszélt: "A kényelmetlen igazság az, hogy sosem lehet tudni. Senkit sem ismerhetsz igazán. Ha egy dolgot akarok kiemelni ebből a filmből, az az, hogy senkit sem ismerhetsz."

(AP, The New York Times)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Népligetben mindig több volt, de talán nem marad mostohagyerek

A Népligetben mindig több volt, de talán nem marad mostohagyerek

Újítás a notebookoknál: láthatatlan kamerát tenne a képernyőbe a Samsung

Újítás a notebookoknál: láthatatlan kamerát tenne a képernyőbe a Samsung

Műemléki védettséggel mentheti meg a kormány a Márványmenyasszonyt és a Wichmann épületét

Műemléki védettséggel mentheti meg a kormány a Márványmenyasszonyt és a Wichmann épületét