szerző:
hvg.hu

2018-ban indul utolsó alkalommal útjára a főleg pop punk-, és alternatív rockzenekarokat felvonultató turnézó amerikai rendezvény, a Vans Warped Tour.

A hírt a fesztivál szervezője, Kevin Lyman hozta nyilvánosságra a rendezvény oldalán.

Az 1995-ben indult, fénykorában trendalakító és sztárcsináló, "deszkás" Vans Warped turnén összesen több mint 1700 zenekar lépett fel, többek közt olyan együttesek, mint a No Doubt, a Bad Religion, a Dropkick Murphys, a Rancid, az Offspring, a Blink-182, a Sum 41, a Good Charlotte, a Paramore, a My Chemical Romance, vagy a Fall Out Boy. De a fesztivál színes programkínálatába belefért Katy Perry, Eminem, vagy a Black Eyed Peas is.

Az, hogy a turnésorozat véget ér, nyilvánvalóan nem elválasztható attól, hogy az a világ, vagy azok a stílusok, amiket a Vans Warped megjelenített, jelenlegi piaci és popkulturális súlya nem összehasonlítható azok korábbi értékével.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!