szerző:
hvg.hu

Russel Simmons nevét a már megvádolt Brett Ratnerével együtt emlegeti egy nő.

Keri Claussen Khalighi azt meséli a Los Angeles Timesnak, hogy 17 éves volt 1991-ben, amikor Simmons lakására invitálta, hogy nézzenek megy egy klipet, amin a férfi éppen dolgozott. A lakásban ott volt Ratner is.

A nő szerint a zenemogul agresszíven nyomult rá, ő pedig hiába nézett segítségkérőn Ratnerre, gyorsan rájött, hogy ami történik, "abban együtt vannak".

Khaligi azt mondja, Simmons közösülésre akarta rábírni, ami ellen ő minden erejével küzdött, ám végülk a férfi orális szexre kényszerítette. Ratner csak ült, és nézte a történteket, meséli a nő. A történtek után zuhanyozni ment, ám Simmons, mondja, utána ment a fürdőszobába, és ott is erőszakoskodott vele.

Simmons tagad, azt mondja minden, ami történt, megegyezéssel zajlott, míg Ratner nem emlékszik arra, hogy Khalighi a segítségét kérte vagy tiltakozott volna.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!