szerző:
Németh Róbert

Sőt, ha a zenekar utolsó turnézó felállását vesszük alapul: háromnegyede.

Krist Novoselic, néhai Nirvana-basszusgitáros a Foo Fightershez csatlakozott az oregoni Eugene-ben.

A Foo Fightersben zenél ugye az egykori Nirvana egy másik tagja: a frontember Dave Grohl (egykori Nirvana-dobos), sőt, ha úgy vesszük, még egy volt Nirvana-tag is ott állt a színpadon: Pat Smear, aki a seattle-i együttes utolsó turnéfelállásában szerepelt, sőt, a legendás Nirvana MTV Unpluggedon is ott volt.

A zenészek a Big Me című első lemezes Foo Fighters-dalt adták elő együtt.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!