szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

December elején először Baukó Éva korábbi valóságshow hős, később mások is szexuális zaklatással vádolták meg Havas Henriket.

Az ATV ezért belső vizsgálatot indított az ügyben, aminek hétfőre meg lett az eredménye, írja az Index. Az ATV lezárta a belső vizsgálatot Havas Henrik ügyében, a csatorna nem kívánja meghosszabbítani a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését.

A belső vizsgálat kezdetekor már levették a képernyőről Havast, műsora, a Havas a pályán helyett a Civil a pályán ment. Maga az érintett azt mondta a lapnak, hogy szép éveket töltött a csatornánál, de nem kommentálta a mostani döntést, nem akar konfrontálódni.

Arra a kérdésre, hogy ki kezdeményezte, hogy nem hosszabbítják meg lejáró szerződését, azt mondta, az ATV a megbízó fél. Havas Henriknek a botrány kirobbanása körül jelent meg a könyve Vona Gáborról. A Jobbik pártelnöke akkor azt mondta, szerinte kicsinálják, lekaraktergyilkolják azt, aki róla ír.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
40 millió forinttól indulhat a dízel-hatótávú új Mercedes villanyautó alapmodellje

40 millió forinttól indulhat a dízel-hatótávú új Mercedes villanyautó alapmodellje

Fejenként 600 ezer forintot tartanak otthon a magyarok

Fejenként 600 ezer forintot tartanak otthon a magyarok

Hűvösnek, borongósnak ígérkezik a csütörtök is

Hűvösnek, borongósnak ígérkezik a csütörtök is