szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A TV2 váratlanul bejelentette, hogy a két ünnep között több adást is lead A Piramis című vetélkedőműsorból. Abból a produkcióból, amelyet korábban az RTL Klub vádolt meg másolással.

December 27-én mutatkozott be A Piramis első adása Stohl András műsorvezetésével, a TV2 azonban bejelentette, hogy a vetélkedő újabb adásait a tervekkel ellentétben csütörtökön és pénteken is vetítik.

A döntés újabb frontot jelent a két csatorna között hetek óta húzódó, főleg műsorváltoztatásokban manifesztálódó harcban, hiszen az RTL Klub korábban azzal vádolta meg a TV2-t, hogy A piramis a Sbestény Balázs által vezetett A Fal másolata csupán-  írja a sorozatwiki.

A Piramis újabb, 18.55-kor érkező epizódjai miatt a két ünnep közöttre tervezett esti filmek új időpontba kerülnek.

 

Tévét sem kell nézni a prémium műsorért: a TV2 a magyar sorozatok kinyírásával vádolja az RTL Klubot

Micsoda közönség, micsoda díszlet - kezdte A Fal című műsort Sebestyén Balázs. A műsorvezető csak az adás legvégén reflektált az RTL és a TV2 között a formátum miatt kialakult háborúra, azt azonban nem árulta el, hogy Olaszországban van ez a rendkívüli díszlet. Az első adást látva kevésbé érhető a nagy csata a koncepcióért.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mától elérhető az online felület az általános iskolai beiratkozáshoz

Mától elérhető az online felület az általános iskolai beiratkozáshoz

Meghalt Kerezsán László, a DK pilisi önkormányzati képviselője

Meghalt Kerezsán László, a DK pilisi önkormányzati képviselője

Doku360: Az egészséges zenei élet alapjához közönséget kell nevelni

Doku360: Az egészséges zenei élet alapjához közönséget kell nevelni