szerző:
hvg.hu

Nem egy hagyományos életrajzi sztorira kell számítani, az már biztos.

Ahogy arról korábban már írtunk, Pintér Tibor lovasszínháza készít musicalt Zámbó Jimmyről, a Királynak is becézett 2001-ben év elején 42 évesen magát véletlenül fejbe lövő énekesről.

A musical szinopszisáról egyelőre nem sokat lehetett tudni, Zámbó Krisztián, Jimmy fia csak annyit árult el, hogy édesapja egy mitikus hősként jelenik majd meg a színpadon, és hogy a történetben felelevenedik az is, amikor Jimmy a vendéglátásban dolgozott.

A Zámbó-családtól szabad kezet kapó Pintér Tibor viszont most a Borsnak nyilatkozott, és újabb részleteket árult el a készülő darabról. Mint mondta, nem akart Jimmy életéből "egy életrajzi sztorit" színpadra vinni, ezért inkább egy szerelmi történetet talált ki.

Van egy démoni titokzatos nő, aki mindenhová követi Jimmyt, az egész életét, karrierjét, családalapítását végigköveti. Ő egy angyal, aki azért lehet a Földön, hogy megtalálja a boldogságot. Jimmyvel csak úgy lehetnek együtt, ha lemond a halhatatlanságáról. Ezt megteszi, de mire visszaér a Földre, Jimmy nem bírja elviselni a várakozást, és fejbe lövi magát, hogy ő angyalként lehessen a lánnyal. Így fordul a kocka, szerelmük soha nem lehet teljes

– magyarázta Pintér, aki így egy új választ ad arra, hogy mi is történt Jimmyvel a halála napján.

A lovasszínház vezetője azt is elmondta, már megvan a jelöltje a női főszerepre, a démoni angyalra: a 18 éves Tóth Andit nézte ki erre a szerepre, az X-faktor korábbi győztesét, akit a legutóbbi celebvalóságshow-ból ismer. Tóth viszont azt mondta, még nem vállalt el semmit, januárban fognak csak tárgyalni erről.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Napos, de hűvös idő várható

Napos, de hűvös idő várható

Megszólalt egy miniszter a tüntetésekről: Fiatalokat láttam, akik még egy napot sem dolgoztak

Megszólalt egy miniszter a tüntetésekről: Fiatalokat láttam, akik még egy napot sem dolgoztak

Botka: Szeged nemet mond a rabszolgatörvényre

Botka: Szeged nemet mond a rabszolgatörvényre

Gomez duplával mattolta Dárdaiékat

Gomez duplával mattolta Dárdaiékat

231 brit kocsmában betiltották az egyik legnagyobb karácsonyi slágert

231 brit kocsmában betiltották az egyik legnagyobb karácsonyi slágert

Mindenkit megelőzött: a Microsoftnak már 2015-ben volt duplakijelzős okostelefonja

Mindenkit megelőzött: a Microsoftnak már 2015-ben volt duplakijelzős okostelefonja