szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem egy hagyományos életrajzi sztorira kell számítani, az már biztos.

Ahogy arról korábban már írtunk, Pintér Tibor lovasszínháza készít musicalt Zámbó Jimmyről, a Királynak is becézett 2001-ben év elején 42 évesen magát véletlenül fejbe lövő énekesről.

A musical szinopszisáról egyelőre nem sokat lehetett tudni, Zámbó Krisztián, Jimmy fia csak annyit árult el, hogy édesapja egy mitikus hősként jelenik majd meg a színpadon, és hogy a történetben felelevenedik az is, amikor Jimmy a vendéglátásban dolgozott.

A Zámbó-családtól szabad kezet kapó Pintér Tibor viszont most a Borsnak nyilatkozott, és újabb részleteket árult el a készülő darabról. Mint mondta, nem akart Jimmy életéből "egy életrajzi sztorit" színpadra vinni, ezért inkább egy szerelmi történetet talált ki.

Van egy démoni titokzatos nő, aki mindenhová követi Jimmyt, az egész életét, karrierjét, családalapítását végigköveti. Ő egy angyal, aki azért lehet a Földön, hogy megtalálja a boldogságot. Jimmyvel csak úgy lehetnek együtt, ha lemond a halhatatlanságáról. Ezt megteszi, de mire visszaér a Földre, Jimmy nem bírja elviselni a várakozást, és fejbe lövi magát, hogy ő angyalként lehessen a lánnyal. Így fordul a kocka, szerelmük soha nem lehet teljes

– magyarázta Pintér, aki így egy új választ ad arra, hogy mi is történt Jimmyvel a halála napján.

A lovasszínház vezetője azt is elmondta, már megvan a jelöltje a női főszerepre, a démoni angyalra: a 18 éves Tóth Andit nézte ki erre a szerepre, az X-faktor korábbi győztesét, akit a legutóbbi celebvalóságshow-ból ismer. Tóth viszont azt mondta, még nem vállalt el semmit, januárban fognak csak tárgyalni erről.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!