szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az énekesnő felhívott egy nőt a színpadra, aki túlságosan is megörült neki.

Celine Dion néhány napja Las Vegasban adott koncertet, ahol felhívta egy rajongóját a színpadra. A nő szemmel láthatóan részeg volt, és szó szerint rámászott az énekesnőre. A videó feltöltője azt írja: a nő fia nemrég csontvelő-átültetésen esett át, és arra akarta kérni az embereket, hogy legyenek donorok.

Az énekesnő nem hagyta, hogy a biztonsági őrök lehúzzák a színpadról a nőt, helyette próbálta őt megnyugtatni: "Tudod, van bennünk valami közös: vannak gyerekeink, akiket imádunk."
Dion ezután lesegítette a nőt a színpadról, de előtte még megígértette vele, hogy óvatos lesz. 

Miután a nő lement, Celine a közönséghez fordult: "tudjátok, néhány ember sok mindenen megy keresztül és beszélniük kell róla... Szeretném megköszönni mindenkinek a türelmet, mert ha csak öt percre is, de lehetőséget adtunk ennek a nőnek arra, hogy beszéljen."

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Májusra teljes nyitást tervez Ausztria

Májusra teljes nyitást tervez Ausztria

Majdnem egy évvel csökkent itthon a várható élettartam

Majdnem egy évvel csökkent itthon a várható élettartam

A jelenlét ereje – pillanatképek Törőcsik Mari életéből

A jelenlét ereje – pillanatképek Törőcsik Mari életéből