szerző:
hvg.hu

A filmnek címe még nincs, de a szereplőgárdája kapcsán nagy neveket emlegetnek.

Leonardo DiCaprio is szerepet kap Quentin Tarantino filmjében, ami Charles Manson gyilkosságairól fog szólni – írta meg az NME. A portál úgy tudja, DiCaprio egy öregedő, már nem dolgozó színészt fog játszani.

A filmet a tervek szerint 2019 augusztusában mutatják majd be, Manson gyilkosságainak ötvenedik évfordulóján. Több nagy név is felmerült lehetséges szereplőként – Tom Cruise, Brad Pitt és Samuel L. Jackson is szóba került már, Sharon Tate szerepére pedig Margot Robbie-t és Jennifer Lawrence-t is esélyesnek tartják -, de hivatalos bejelentésre most került csak sor.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!