szerző:
hvg.hu

Nem is olyan rosszak azok a számok.

Hardy még 7 évvel ezelőtt, 2011-ben árulte el a BBC Newsbeat című műsorában, hogy 14-15 éves lehetett, amikor rímfaragásba kezdett, de aztán közbeszólt a színészet, így végül sosem került kiadásra az album, melynek felvételei egyébként elkezdődtek.

No, de nem maradunk Tom Hardy hiphop-felvételei nélkül.

Hardy partnere, Eddie Too All DJ, vagyis a BAFTA-díjnyertes forgatókönyvíró, Ed Tracy feltöltötte Tommy No. 1 művésznéven tevékenykedő Tom Hardy rapperrel közösen kreált albumukat, az 1999-es Falling On Your Arse befejezetlen felvételeit, írja a Hetedik sor közepe.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!