szerző:
hvg.hu

A Vanity Fair videósorozatában hollywoodi hírességek mutatják be titkos „képességeiket”. Oprah Winfrey elbánik a kutyagumival, Natalie Portman héber szövegeket fordít, Nicole Kidman pedig tücsköt, bogarat megeszik. Szó szerint.

Lehet lisztkukac, tücsök, szöcske, élő vagy éppen sült, Nicole Kidmannek a jelek szerint mindegyik ízlik. Vagy legalább is ezt mondta a Vanity Fair videójában, ahol komótosan kóstolgatta végig a fedő alól kikapott ízeltlábúakat vagy kukacokat. Lehet, csupán színész képességeinek köszönhető az, hogy egyáltalán nem látszik undor az arcán, sőt, mindekinek ajánlja ezeket a szokatlan fogásokat.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!