szerző:
hvg.hu

Vincent Cirrincione szexért zsarolta a fiatal színésznőket.

Megszólalt Halle Berry hollywoodi színésznő egykori menedzsere zaklatási ügyében. Vincent Cirrincionét azzal vádolja több nő, hogy a filmiparban szerzett befolyásával visszaélt, és a nála jelentkező színésznőktől szexet követelt azért, hogy karrierjüket előmozdítsa.

Berryt ugyan nem molesztálta Cirrincione, de éppen az ő sikerében sütkérezve adta elő magát "a kapu őrzőjeként".

"Undorodom, miután elolvastam, hogyan használt ki és alázott meg kilenc nőt" - nyilatkozta Berry. "Felháborít, hogy engem felhasználva csábított el és manipulált ártatlan, sebezhető nőket. Szeretném, ha ős és a többi áldozat is tudná, hogy hallom őket. Fontosak vagytok, és küzdeni fogok értetek" - tette hozzá.

A színésznők a Washington Postnak nyilatkoztak az esetekről. Cirrincione elismerte, hogy némely ügyfelével igyekezett szexuális kapcsolatot létesíeni, de azt nem, hogy ez a közös munka feltétele lett volna.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!