szerző:
hvg.hu

Tizenkét évet kellett várnunk arra, hogy Natalie Portman ismét csuklyában rappeljen és káromkodjon. A Natalie's rap 2 klipje még friss és ropogós.

2006-ban Portman egy viccvideóban még arról rappelt, hogy a Harvardon puskázott a vizsgákon és a rajongók kutyáinak megölésével fenyegetőzött, 12 évvel később viszont már filmes karrierjének fontos állomásain is élcelődik. Persze most is tömény káromkodás kíséretében.

Natalie Portman először a Saturday Night Live című showműsorba készített egy gengszterrapp-paródiát Andy Samberg komikussal közösen, ami akkorát futott az interneten, hogy éppen itt volt az ideje elkészíteni a folytatást. A Natalie’s rap 2-ben a Tide mosóporkapszulán éppen úgy ironizál, mint a Golden Globe-díjas filmjén, a Fekete hattyún, és régi Amidala hercegnős jelmezét felöltve azoknak a Star Wars-rajongóknak is beszól, akik szerint az előzményfilmeknél sokkal jobb az új Star Wars-széria.

A klip nagyon vicces, talán ez a legjobb dolog, ami februárban eddig történt a neten.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!