szerző:
hvg.hu

Erről maga J.J. Abrams számolt be egy Disney rajongói összejövetelen.

Ez a bizonyos Disney-dzsembori a D23 Expo, amit idén Tokióban rendeztek meg, és ahol természetesen a Star Wars is képviseltette magát.

Abrams az Expo Star Wars-paneljében szólalt meg, írja a Star Wars Underworld, igaz nem élőben, hanem egy videóüzenetben, és elmondta, hogy a kilencedik Csillagok háborúja-filmet idén nyártól forgatják.

Abrams azt is elmondta, hogy írótársával, Chris Terrióval tavaly október óta dolgoznak a film forgatókönyvén (miután az eredeti forgatókönyvíró-rendező, Colin Trevorrow kiszállt a projektből).

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!