szerző:
hvg.hu

A házaspár közös turnéra indul, de Varsóig vagy Milánóig kell menni értük.

Hetek óta megy a találgatás, de most már hivatalos: Beyoncé és Jay-Z közös koncertturnéval járja be a világot idén nyáron. Az OTR II néven futó sorozatot az Instagramon jelentették be néhány intim felvétel kíséretében.

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

Carterék felkeresik majd Nagy-Britannia több városát, Berlintől Párizson át Barcelonáig több európai nagyvárosban megfordulnak, de Budapestet kihagyják. A június 6. és október 2. között futó turnén várhatón a legutóbbi albumról, a Lemonade-ről, illetve a 4:44-ról válogatnak, mindkettő a házasságuk sejtetett válságának a dokumentációja. Mindenképp izgalmasak lesznek a koncertek.

A jegyeket március 19-től kezdik értékesíteni, a helyszíneket itt lehet böngészni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!