szerző:
hvg.hu

Idén először a brit fővárosban koncertezik a Quimby.

Kiss Tibiék ismét turnébuszba ülnek, hogy egy hét alatt öt országban adjanak koncertet. Londonban sok év után ismét a The Underworld Camden színpadán fognak játszani március 13-án, 15-én pedig már a legendás Melkweg Amsterdamban lépnek fel, ahol olyan világsztárok is megfordultak már, mint Prince, Nick Cave vagy az Arctic Monkeys.

Brüsszelben idén március 16-án, míg Luxemburgban 17-én játszanak majd. A turné utolsó külföldi megállója Zürich lesz március 18-án, ahol ez lesz a legelső Quimby-koncert.

Persze, a hazai rajongóknak sem kell szomorkodniuk, április 5-én és 6-án ugyanis a csapat az A38 Hajón játszik (már mindkét koncert telt házas), utána pedig ebben az évben is ott lesznek a legtöbb fesztiválon, a nyarat pedig a Budapest Parkban zárják.

Livius „meghívója” Londonba:

 Tibi pedig így invitál Amsterdamba:

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!