szerző:
hvg.hu

Csütörtökön éjjel szenvedett autóbalesetet a színész, tudatánál volt, mikor a mentő kórházba vitte.

Két autó karambolozott a kaliforniai Orange megyében csütörtökön éjjel 11 órakor, és az egyik kocsiban az ötvenéves komikus, Will Ferrell ült – értesült a Hollywood Reporter.

Ferrellék autója felborult, miután belehajtott a másik jármű, négyen ültek abban a kocsiban, amiben a színész is utazott. Mindenkit kórházba szállítottak, Ferrell magánál volt, mikor a mentőbe betették, még telefonált is. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki vezette az autót.

A balesetben érintettek közül senki nem fogyasztott alkoholt vagy drogot.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!